Restauratie

Vrijwel iedere oldtimer verdient van tijd tot tijd extra aandacht, want ze worden er door de jaren heen niet jonger en beter op. Revisie van de motor, nieuwe onderdelen, een refit of het totaal overspuiten van de auto; er komt een moment dat hij onder het mes moet. Op dat moment staat Lion Classis voor u klaar met advies en uitvoering.

Sinds jaar en dag sleutelt Austin Lion – eigenaar van Lion Classics – aan oude, voornamelijk Engelse auto’s. Waar veel onderdelen niet meer voor handen zijn, maakt hij ze zelf naar oorspronkelijk voorbeeld. In 1996 startte hij zijn eigen bedrijfje in onderhoud en reparatie van auto’s en in een later stadium ook boten.
Al snel wisten de kenners hem te vinden en door de jaren heen heeft hij heel wat restauratieprojecten afgerond. De hoeveelheid opdrachten en werkzaamheden zijn dusdanig uitgebreid dat Austin ondertussen samenwerkt met een team uitstekende vakmensen en gespecialiseerde bedrijven.

Indien u vragen heeft over uw klassieker of een restauratieproject, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We bekijken in detail wat u wenst en bespreken de te verwachten kosten.

profiel1